Bejelentés


Apróhirdetés mindenkiNET! Jót, jó áron, hogy mindenki jól járjon...


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
utolsó frissítés:

2010. március 24. .

Számítástechnikai ajánló:

N O T E B O O K a mobil számítástechnika csúcsa. De ki védi meg adatait a szüntelenül támadó vírusokkal szemben? Hát a NOD32 antivírus. Kattintson a lejjebb található linkre és mindent megtudhat a beszerzéséről. Na és honnét szerezze be NOTEBOOKJÁKOZ az akkumulátort, hálózati adaptert, autós tőltőt és egyéb kelléket? A választ megtalálja lejjebb, a linkre kattintva.
Eladó építési telek Ásványrárón: irányár:9200 euro (2.500.000 forint) 

Jellemzők: A telek nagysága:1060 négyzetméter, szélessége: 25 méter, utcafronti oldala füves, hátsó részét magas nyárfák borítják. Az ingatlan nincs közművesítve, de az utcában (még a közvetlen szomszédban is) az összes közmű megtalálható (villany, víz, gáz)

Környezet:A falu beépített övezetét kb. 800m-es út köti össze a Dunaparttal. A falu felől egyre nő az új építésü házak sora, míg a másik irányból, a kikötő felől az üdülőházak sorakoznak, egyre összefüggőbb házsorral haladva a teljes beépítettség felé. A dunai kikötő, a horgásztanya, a duna-ági vizek páratlan szépsége teszi varázslatossá a környéket.

Ásványráró a Szigetközben, Győr és Mosonmagyaróvár között fél úton van, közel az Osztrák és a Szlovák határhoz is. Lakóinak száma kb 2000 fö, rendezett, oktatási- kulturális-sportlétesítményekkel jól ellátott.

Ásványráró képekben: 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!